Aktuális

Kiesett Marco Rossi alapembere

Gépfegyverrel követelte pizzáját, miután nem kapta meg elég gyorsan a rendelését

| Szerző: hirado.hu
Fegyverrel tért vissza egy vendég a tennesseei Little Caesars pizzériában, miután sokáig váratták. Az elkövető a rendelés elkészülte után elmenekült az étteremből, de a rendőrök elfogták.

Kapcsolódó tartalom

AK–47-es gépkarabéllyal fenyegetőzött egy vendég a tennesseei Little Caesars pizzériában, miután nem kapta meg elég gyorsan a rendelését.

A 64 éves Charles Doty Jr. a bíróságon beismerte, hogy egy nagy teljesítményű puskát szegezett az egyik dolgozó arcához a knoxville-i étteremben, miután úgy vélte, hogy túl sokáig tart a rendelés elkészítése.

A rendelés leadása után a dolgozók szóltak Dotynak, hogy körülbelül tíz percet kell várnia, mire a férfi dühösen kiviharzott az étteremből, pár perc elteltével pedig egy AK–47-es gépkarabéllyal tért vissza, és ingyenpizzakenyeret követelt a hosszú várakozás miatt.

A bíróságon elhangzott, hogy a sértett dolgozó első munkanapját töltötte az étteremben, amikor a vádlott egy gépfegyvert szegezett neki.

A férfi végül távozott a pizzájával, mielőtt a rendőrök a helyszínre érkeztek volna, de nem sokkal később elfogták és őrizetbe vették.

Doty bűnösnek vallotta magát a bíróságon súlyos testi sértés vádjában, várhatóan szeptember végén hirdetik ki az ítéletét.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció. A képen: a Pizza Paradiso étteremlánc tulajdonosának, Caleb Hopkinsnak több étterme is van Lahainában, amelyek közül az egyik elpusztult a maui erdőtüzek során. Amint visszatért az áramszolgáltatás, Hopkins újra megnyitotta pizzériáját, és ingyen pizzát kínál az ott lakóknak. (Fotó: EPA/Etienne Laurent)

Forrás: New York Post

Ajánljuk még