Aktuális

Megszólalt Varga Judit Magyar Péterről: Folyamatosan sakkban akart tartani

Besült a fegyvere, puszta kézzel szállt szembe a medvével

| Szerző: hirado.hu
Mentőhelikopterrel szállítottak kórházba egy férfit az Egyesült Államokban, miután rátámadt egy grizzly. A férfi puskája besült, ezért puszta kézzel próbált védekezni, de a vadállat megkarmolta a férfi mellkasát, megharapta a lábát és a karját, és letépte az állkapcsának egy részét.

Kapcsolódó tartalom

Súlyos állkapocssérüléssel került kórházba egy montanai férfi, miután megtámadta egy grizzly a Custer Gallatin Nemzeti Erdőben.

A 61 éves Rudy Noorlander vadászoknak segített egy lelőtt őzbak nyomára bukkanni, amikor meglátott egy medvebocsot az erdőben. A férfi előkapta a puskáját, hogy elijessze, de a semmiből ott termett egy hatalmas, háromméteres grizzly.

„Rudy a medvére célzott a fegyverével, de a lőfegyver besült, így a legjobb védekezési eszköze az ökle volt, mivel nem volt ideje elővenni a medve spray-t a hátizsákjából” – mondta Noorlander lánya.

A vadászoknak sikerült elijeszteniük a medvét, de az akkorra már megkarmolta a férfi mellkasát, megharapta a lábát és a karját, és letépte a férfi állkapcsának egy részét.

A férfit helikopterrel szállították kórházba, az állapota kritikus, de stabil.

A medvetámadás után az erdészek lezárták az erdő egyes területeit, de egyelőre nem tudni, hogy megtalálták-e a vadállatot.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még