Aktuális

Óriási öröm érte a Beatles legendáját

Tömeggyilkossághoz siettek a rendőrök, köpni-nyelni nem tudtak a helyszínre érve

| Szerző: hirado.hu
Tömeggyilkosságról szóló segélykérésre siettek a rendőrök egy kávézó épületébe az Egyesült Királyságban. Hamar kiderült azonban, hogy gyilkosságról szó sincs, a rémült bejelentő a földön meditáló jógázókról hitte azt, hogy meghaltak.

Jógaórára törtek be a rendőrök szerdán késő este az angliai Skegnessben, miután egy rémült járókelő azt hitte, hogy a földön fekvő emberek tömeggyilkosság áldozatai lettek.

A skegnessi Seascape Cafe étterem dolgozói elmondták, hogy az épületben rendszeresen tartanak jógaórát, így történt ez szerda este is, azonban az óra végén rendőrök árasztották el a helyszínt, miután valaki tömeggyilkosságról tett bejelentést az épületben.

„Valaki tömeggyilkosságot jelentett, miután több embert látott a földön feküdni. Nos, kiderült, hogy valójában a jógaórán meditáltak” – írták.

A résztvevők az úgynevezett savasana vagy más néven hullapózt végezték, amely során háton kell feküdni széttárt karokkal és lábakkal.

A lincolnshire-i rendőrség közölte, hogy a bejelentő valóban megijedt a látványtól, jó szándékkal telefonált, ezért nem indul eljárás az ügy kapcsán.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még