Katasztrófa

Az elmúlt 25 év legpusztítóbb földrengése rázta meg a szigetországot

Horrorisztikus pillanat: a halálba lökte az utast a komp legénysége

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Az eset egy görögországi kikötőben történt. A vízbe lökött férfi életét vesztette.

A megrázó felvételeken látható, amint a 36 éves férfi a Blue Horizon nevű komphajó felé szalad, és kétségbeesetten felugrik a rámpára, amikor a hajó tegnap este éppen távolodni kezdett a kikötőből – számol be a Daily Mail.

A legénység két tagja, akik a rámpán álltak, megakadályozták, hogy a férfi felszálljon. A fedélzeten kisebb dulakodás alakult ki. A későn érkező utas ezt követően még egyszer megpróbált felszállni a Krétára tartó hajóra, azonban a legénység tagjai erőszakkal hátralökték.

Abban a pillanatban a férfi elvesztette egyensúlyát, és a lent kavargó tengerbe zuhant.

A férfi egy ideig küzdött, hogy a víz felszínén maradjon, azonban néhány pillanat múlva elnyelte a hullámzó tenger. Holttestét nem sokkal később kihúzták a tengerből.

Kapcsolódó tartalom

A videón látható, ahogy a személyzet két tagja egy ideig még nézi a vizet a férfi után kutatva, miközben a komp kifut a kikötőből. A szemtanúk szerint a legénység tagjai azért lökdösték le a későn érkező férfit a hajó rámpájáról, mert nem volt jegye – annak ellenére, hogy az utasoknak van lehetőségük a hajón jegyet vásárolni.

A Blue Horizon komphajót a szörnyű eset után visszarendelték a pireuszi kikötőbe, ahol a kapitányt és a legénység tagjait letartóztatták.

Ajánljuk még