Aktuális

Ha vásárolt ebből a termékből a Sparban, ne fogyassza el, vigye vissza!

Nem tudtak bejutni a házba, holtan találták az egész családot

| Szerző: hirado.hu
Két szülőt és két gyermeket találtak holtan a texasi Allenben, a rendőrség hármas gyilkosság és öngyilkosság miatt indított nyomozást.

Két szülőt és két gyermeküket holtan találták hétfőn a Texas állambeli Allenben, a jelek szerint öngyilkosság és gyilkosság történhetett a házban, hetekkel a harmadik gyermekük elvesztése után  – közölte a rendőrség – írja az NBC News. 

A hatóságok hétfőn egy bejelentés miatt mentek ki a házhoz ellenőrzésre. A rokonok értesítették a rendőrséget, ugyanis órák óta nem tudtak bejutni a házba, és egyik szülő sem válaszolt a telefonhívásokra.

A rendőrök a házban négy áldozatot találtak, az apát Farman Sherranit, az anyát, Layla Sherranit és fiaikat a 2 éves Mateen Sherranit és a 12 éves Shaheen Sherranit.

Kapcsolódó tartalom

Az Islamic Association of Allen nevű egyesület, amely azonosította a négy családtagot, azt is közölte, hogy 4 éves gyermekük három héttel ezelőtt belefulladt egy úszómedencébe.

Jonathan Maness, az alleni rendőrség őrmestere megerősítette, hogy a nyomozók szerint a kislány vízbe fulladása vélhetően szerepet játszott a gyilkosságban, valószínűleg nem tudták feldolgozni a gyermek elvesztését.

A vizsgálat jelenleg is folyamatban van.

Ajánljuk még