Aktuális

Ha vásárolt ebből a termékből a Sparban, ne fogyassza el, vigye vissza!

Rossz házba kopogtatott be, lelőtték a 20 éves egyetemistát

| Szerző: hirado.hu
A másodéves egyetemista olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem tudták megmenteni.

Meglőttek egy másodéves egyetemi hallgatót Dél-Karolinában, amikor a fiatalember véletlenül rossz házba próbált bemenni – írja a New York Post. 

Az áldozat, a 20 éves Nicholas Anthony Donofrio az egyetem campusától nem messze lakott egy csendes utcában. A férfi ugyanabban az utcában lakott, ahol a halálos lövöldözés történt.


Donofrio szombaton hajnalban próbált a téves házba bemenni, az ott lakók ekkor betörést jelentettek a rendőrségen. Később már a lövések miatt riasztották a hatóságokat.

Az előzetes információk szerint a South Holly Streeten lakó Donofrio téves házba próbált meg behatolni, amikor halálos lövést kapott” – áll a rendőrség közleményében. Mire kiértek, a 20 éves egyetemistát holtan találták a ház teraszán.

Kapcsolódó tartalom

A Dél-karolinai Egyetemen múlt csütörtökön kezdődött az őszi szemeszter első tanítási napja. Az utca alig három kilométerre található az iskolától.

A rendőrség nem hozta nyilvánosságra, hogy ki lőtt rá a 20 éves férfire, sem pedig azt, hogy emelnek-e vádat az ügyben, mivel a nyomozás továbbra is aktív.

Ajánljuk még