Baleset

Két személyautó összeütközött, a balesetben ketten meghaltak

Gyilkosságba torkollott a családi vita, meghalt egy öt tagú család

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Holtan találtak egy ötfős családot az egyesült államokbeli ohiói otthonukban csütörtök este. A hatóságok négyesgyilkosság és egy öngyilkosság gyanújával nyomoz.

Az Akrontól kevesebb mint 30 kilométerre délre fekvő ohiói Uniontownban a rendőrség egy bejelentést követően csütörtök este nem sokkal fél nyolc után egy családi házhoz ment ki ellenőrzésre – olvasható az Uniontown-i rendőrkapitányság sajtóközleményében.

A rendőrök a házban öt áldozatot találtak. Közölték, hogy erőszak gyanúja miatt jelentették a családot, elmondásuk alapján családi vita volt, amely tragédiával végződött – írja a People.

A hatóságok nem hiszik, hogy az öt áldozaton kívül bárki másnak köze lett volna a gyilkossághoz, úgy vélik az ügy egy négyesgyilkosság és egy öngyilkosság.

Kapcsolódó tartalom

Henry Campbell, a halottkémi hivatal vezető nyomozója azonosította az áldozatokat, mint a 46 éves Jason Dunham, a 42 éves Melissa Dunham, és gyermekeik, a 15 éves Renee, a 12 éves Amber, és a 9 éves Evan. Campbell azt is megerősítette, hogy az áldozatok mindannyian lőtt sebeik miatt hunytak el.

Az Uniontown-i rendőrség még vizsgálja az esetet.

Ajánljuk még