Gyász

Elhunyt a legendás televíziós műsorvezető

Az új Hófehérke szerint az eredeti rajzfilm hercege egy zaklató

| Szerző: hirado.hu
A Disney új Hófehérkéje, Rachel Zegler a közösségi médiában szidta a vállalat eredeti filmjét. Videójában ezúttal a filmben szereplő herceget egy zaklatónak állította be. Több híresség is megszólalt a színésznő megnyilvánulása miatt. 

Rachel Zegler, az új Hófehérkét alakító 22 éves színésznő a minap úgy fogalmazott: 

„Az eredeti rajzfilm 1937-ben jelent meg. Nagy hangsúlyt helyeztek egy olyan szerelmi történetre, amelyben a herceg egyértelműen egy zaklató. Furcsa! Furcsa. Szóval ezúttal ez nem így lesz.” 

„Másképp közelítjük meg. Biztos vagyok benne, hogy sokan arra gondolnak, hogy a film egy szerelmi történetről szól majd, mivel Andrew Burnap szerepel benne, aki egyébként egy remek srác” – tette hozzá. „Emiatt mindenkinek megvannak az elképzelései, de valójában egyáltalán nem szerelmi történetről szól majd a film.” 

Matt Walsh, a Daily Wire műsorvezetője az X-en (korábbi nevén Twitter) tett közzé bejegyzést: 

„A Disney egy nagyon érdekes marketinghúzással próbálkozik, amelyen az új Hófehérkét alakító színész a film bemutatója előtt egy évet azzal tölt, hogy nyilvánosan arról beszél, hogy mennyire megveti az eredeti filmet.” 

Dana Loesch pedig azzal viccelődött: 

„Valószínűleg azért nem lehetett ebben a filmben szőke herceg, mivel Hófehérke annyira idegesítő, hogy hagyná tovább szunyókálni.” 

A Red State szerkesztője, Brandon Morse egyszerűen annyit írt: „A vállalat saját színészei rombolják le Disney örökségét.” 

Zegler egy másik videóban elmondta, hogy a remake-ben nem fogja megmenteni Hófehérkét a herceg, és a hercegnő sem fog álmodozni az igaz szerelemről. Úgy fogalmazott: „Hófehérke arról álmodik majd, hogy azzá a vezetővé válik, akivé apja szerint akkor válhat, ha rettenthetetlen, tisztességes, bátor, és igaz lesz.” 

Nemrég kiderült az is, hogy a filmben a hét törpe karaktereit még csak nem is törpék játsszák, hiszen még ezt is tiltja a liberális kánon. Helyette hét politikailag korrekt karaktert láthatunk majd a mozivásznon. 

Forrás: Daily Wire 

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Rachel Zegler amerikai színésznő, énekesnő a West Side Story című film bemutatóján a Los Angeles-i El Capitan Színházban 2021. december 7-én (Fotó: MTI/EPA/Carloine Brehman) 

Ajánljuk még