Aktuális

Lezuhant egy siklóernyős, a tűzoltók emelték be a mentőhelikopterbe

Hajtóvadászat! Elmenekülhetett az országból a tízéves kislány három gyilkosa

| Szerző: hirado.hu
Elmenekülhetett Angliából az a három személy, akinek köze lehet a wokingi kislány meggyilkolásához – közölte a brit rendőrség.

A gyermeket, akit a jelentésekben Sara Sharifként neveztek meg, múlt csütörtökön találták holtan a nagy-britanniai Horsell település egyik házában – írja a BBC.

A surrey-i rendőrség közölte, hogy úgy vélik, hogy a három személy szerdán hagyta el az országot, egy nappal azelőtt, hogy a gyermek holttestét megtalálták a csendes faluban lévő házban.


A rendőrség szóvivője elmondta: „A nyomozás folyamatban van annak a három azonosított személynek a felkutatására, akiket kikérdeznénk a tízéves wokingi kislány halála kapcsán.”

A nyomozók megerősítették, hogy más személy nem tartózkodott a címen, amikor csütörtökön kora reggel a helyszínre értek. A három személy, akivel beszélni szeretnének, ismert volt az áldozat számára” – tette hozzá.

A The Sun megszólaltatta az elhunyt kislány édesanyját, a 36 éves Olgát, aki már négy éve nem találkozhatott gyermekével, és akit telefonon értesített a rendőrség Sara haláláról. Az asszony és a gyermek apja, Urfan Sharif évekkel ezelőtt elváltak, és az állandó felügyeletet az apa kapta meg. Olga szerint folyamatosan tartotta a kapcsolatot kislányával, aki élénk, boldog, mosolygós gyerek volt.

„Nem hiszem el, hogy ezt történt vele, ő csak egy gyerek volt, nem tett semmi rosszat. Nem tudom elhinni, hogy meghalt” – mondta a gyászoló anya, aki szülőhazájában, Lengyelországban szeretné végső nyugalomra helyezni kislányát.

Kapcsolódó tartalom

A boncolásra kedd délután került sor, a kislány hivatalos azonosítása még nem történt meg. A surrey-i rendőrség nem közölt további információkat az áldozatról, sem a három személyről. Egyelőre nem történt letartóztatás.

Ajánljuk még