Aktuális

Washington belvárosában több embert meglőtt egy fegyveres, a rendőrség bűnözési válságot emleget

Megvizsgálták az egyetlen nyomot, lesújtó információk érkeztek az eltűnt kétéves kisfiúról

| Szerző: hirado.hu
Feladta a keresést a rendőrség, nem kutatnak tovább a múlt szombaton eltűnt kétéves Émile után.

Csütörtök délután négy órakor hivatalosan is feladták a kétéves Émile keresését a franciaországi Le Vernet-ben. Az utolsó kapaszkodója a rendőrségnek egy az eltűnési helyétől nem messze parkoló autón talált vérfolt volt, melyről kiderült, hogy állati eredetű.

Mint korábban beszámoltunk róla, a francia rendőrség szombaton nagyszabású keresést indított egy kétéves kisfiú után, aki a hétvégén tűnt el, miközben a nagyszüleivel nyaralt. A kétéves Émile szombat délután az Alpes-de-Haute-Provence tartománybeli Le Vernet településen, a kibérelt nyaraló kertjében játszott, ahonnan nyomtalanul eltűnt.

A család épp távozni készült a bérelt ingatlanból, amikor Émile a hatóságok szerint kihasználhatta nagyszülei figyelmetlenségét és elkóborolt. A nagyszülők akkor vették észre, hogy nyoma veszett a gyereknek, amikor be akarták ültetni az autóba.

Kapcsolódó tartalom

A francia rendőrség elismerte, hogy nincs új nyomuk a kétéves Émile eltűnése ügyében, és szombat óta gyakorlatilag tűt kerestek a szénakazalban. A helyiek, több önkéntes és a rendőrség összefogása ellenére nem sikerült megtalálni a kisfiút, aki után öt napig kutattak helikopterrel, hőkamerás drónokkal és keresőkutyákkal is, valamint drónokról folyamatosan játszották a felvételt Émile édesanyjának hangjával, hátha elő tudják csalni az esetlegesen megrémült, bujkáló gyermeket.

Az elrablást sem zárják ki, eltűnés ügyében folytatódik a nyomozás

„A fizikai kutatást nem folytathatjuk tovább, de az eltűnés okainak kivizsgálása folytatódik, nevezetesen az eltelt napok alatt összegyűjtött jelentős mennyiségű információ és részlet elemzésével” – nyilatkozta a helyi ügyész, Rémy Avon.

Kapcsolódó tartalom

A rendőrség az eltelt idő miatt már figyelembe veszi az emberrablás lehetőségét is, melyet korábban kizártnak tartott, miután két szemtanú látta kisétálni a gyermeket a nyaraló kertjéből, de sajnos szem elől tévesztették.

Minden hipotézis érvényes marad, egyiket sem lehet előnyben részesíteni vagy kizárni” – nyilatkozta Rémy Avon ügyész, tekintettel arra, hogy ennyi idő után már meg kellett volna találniuk az elkóborolt gyermeket.

A család mindeközben a legrosszabbtól tart, éppen a kis Émile fiatal kora és a napok óta tartó hőhullám miatt. A kisfiú családja egyelőre nem vállalt nyilvános szereplést a médiában, valamint közleményt sem adott ki.

Ajánljuk még