Aktuális

Hátborzongató felfedezést tett kertje rendezése közben a háztulajdonos

Mindenki meghatódott az újszülött ikrek első közös pillanatán

| Szerző: hirado.hu
Különleges videót osztott meg egy édesanya a közösségi médiában. A kisfilmben egy ritka pillanatot örökített meg: újszülött ikrei szinte mintha megölelnék egymást. A megható pillanatról készült videóért odáig van az internet.

Egy texasi édesanya megható felvételeket osztott meg a közösségimédia-oldalain, amelyen ikrei megölelik egymást, miután öt napot töltöttek külön közvetlenül születésük után.

Meghan Huston március 23-án adott életet fiainak, Declannek és Rivernek szülővárosában, Knoxville-ben, amikor mindössze 32 hetes terhes volt. Az ikreket aztán a következő öt napban elválasztották egymástól, amíg az újszülött intenzív osztályon kezelték őket – számolt be a People. 

@meghan_huston Our twins meeting for the first time since being born. This moment was the best thing ever and will forever be a core memory 🤍🥰🥹 #pprom #preemiestrong #nicumom #nicustrong #moditwins #identicaltwins #meetingforthefirsttime #wombmates #twinmom #boymom #momtok #32weekers ♬ Bundle of Joy – Jartisto

Amikor azonban az ikrek újra találkoztak, különleges dolog történt.

A felvételen River a bal karját testvére, Declan vállára teszi, miközben az ikrek az anyukájuk mellkasához bújnak. „Tényleg elképesztő volt” – mondta Huston. „Úgy éreztem, hogy ez a legaranyosabb dolog a világon.”

Az ikrek különleges pillanatáról készült videó vírusként terjedt el a YouTube-on és a TikTokon, több mint 20 millióan nézték meg a felvételt.

A kiemelt kép illusztráció. (Fotó: Shutterstock)

Ajánljuk még