Időjárás

Berobban ismét a nyár? – nem várt fordulatot vehet az időjárás

Szavazzon! Közeleg a Musk vs Zuckerberg bunyó – Ön szerint ki nyerné a ketrecharcot?

| Szerző: hirado.hu
A Twitter és a Facebook háborúja az oktagonban folytatódhat, miután Mark Zuckerberg elfogadta Elon Musk kihívását az ökölharcra. Ön szerint melyik milliárdos techguru kerekedne felül? Szavazzon.

A dél-afrikai születésű milliárdos nemrég saját közösségi média platformján, kommentben invitálta ketrecharcra a Facebook első emberét, miután kiderült, hogy a Meta egy Twitterhez hasonló alkalmazáson dolgozik.

Biztos vagyok benne, hogy a világ alig várja, hogy kizárólag Zuck hüvelykujja alatt legyen, alternatíva nélkül” – válaszolta az új applikációról szóló jelentésekre Musk, majd amikor egy felhasználó rámutatott, hogy Zuckerberg dzsúdzsucúzik, a Tesla vezérigazgatója kijelentette:

hajlandó lenne ketrecbe lépni vele.

Kapcsolódó tartalom

A kihívásra Zuckerberg egyetlen mondattal reagált az Instagramon:

„küldd a címet!”

(Forrás: Instagram/Mark Zuckerberg)

Amikor Musknak felhívták a figyelmét a Meta-igazgató válaszára, nem visszakozott. „Ha ez komoly, akkor benne vagyok” – írta, majd egy sor felhasználói kommentre felelve tüzelte tovább a szilícium-völgyi bunyóra kiéhezett közösséget.

Reakcióiból többek közt az is kiderült, hogy a UFC-gálák helyszínéül szolgáló Vegas Octagonban rendezné le az ügyet, és egyáltalán nem bánná, ha a szervezet méltán híres bírója, Joe Rogan felügyelné a mérkőzést.

Kapcsolódó tartalom

Papíron elsőre Zuckerberg tűnik esélyesebbnek,

aki nemrég nyert fehér öves dzsúdzsucu versenyt a Szilícium-völgyben, és akit közel egy éven át a UFC egyik legelismertebb edzője, Dave Camarillo avatott be a kevert harcművészetek rejtelmeibe. Ezzel szemben – saját elmondása szerint – Musk legjobb, egyedi fogása az, hogy „ráfekszik ellenfelére, és nem csinál semmit”. A Twitter tulajdonosa korábban elárulta, a „zseniális” taktika főként akkor működik, ha végrehajtó súlyelőnyben van. Ez rá épp igaz lenne, ha ketrecbe kerülne Zuckerberggel.

Ajánljuk még