Időjárás

Érkezik a fagy és hózápor is lehet

Kutyakennelbe zárta, éheztette és verte gyermekeit a szívtelen házaspár

| Szerző: hirado.hu
Többrendbeli gyermekbántalmazás miatt emeltek vádat egy Las Vegas-i házaspár ellen, miután a rendőrség hat, borzalmas állapotban lévő gyermeket talált a házukban.

A 31 éves Travis Dossnak és a 33 éves Amanda Stampernek hat gyereke született, ám egyikükkel sem bántak kesztyűs kézzel. Nem adtak nekik enni, kettőjüket pedig – egy kilenc és egy tizenegy évest – kutyakennelbe zárták.

A többieket is ütötték-verték, a férfi a nőt is bántotta, aki két gyerekkel együtt elmenekült és egy raktár mögé bújt. Itt látták meg őket. Amikor a rendőrök hazavitték a szökevényeket, akkor szembesültek a borzalmas körülményekkel, amelyek közt éltek.

Amikor rájuk talált a rendőrség, az áldozatok közül egy tizenegy éves fiú olyan rossz állapotban volt, hogy nem tudott magától kijutni a kutyaólból – számolt be a Crimeonline. A teljesen lesoványodott fiúnak mindkét szeme monoklis volt, testén többszöri bántalmazás nyomai voltak láthatók – írta a rendőrség a 21 oldalas jelentésben, amely részletesen feltárta a gyermekek által elszenvedett borzalmakat.

Kapcsolódó tartalom

A fiút kórházba szállították, ahol egy orvos azt mondta, meghalt volna, ha nem kap sürgősen ellátást. A nyomozóknak hozzátette, hogy ilyen súlyosan bántalmazott fiatalt az afganisztáni katonai bevetése óta nem látott, ahol forró olajba mártott gyermekek is voltak.

A szülőket őrizetbe vették. Ezután derült, ki, hogy a kisfiút még fejbe is rúgta az apja, aki azt hitte, már nem is él, amikor kiszabadították.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció (Forrás: Shutterstock)

Ajánljuk még