Időjárás

Sapka, sál, kesztyű, télikabát: fagyveszély várható a következő napokban

Felfoghatatlan! A járókelőket sokkolta, mit tett az anya ikerbabáival

| Szerző: hirado.hu
A 36 éves Blossum Kirbyt hétfőn egy év börtönbüntetésre ítélték a tavaly júniusban Indianapolis egyik utcáján történt borzalmas eset után.

A szemtanúk által akkoriban készített szívszorító felvételeken Kirby kisbabái, akiken csak egy pelenka volt, a ládában feküdtek a perzselő nyári hőségben.

A csecsemőket – egy kisfiút és egy kislányt – semmilyen módon nem rögzítették, és a láda is csak egy gumipókkal volt a kerékpár elejéhez erősítve – közölték a hatóságok.

Az édesanyát őrizetbe vették, miután több szemtanú hívta a 911-et, hogy jelentse Kirby veszélyes cselekedeteit, köztük egy, aki elmondta, hogy látta, ahogy anya majdnem összeütközött egy autóval, és elesett kerékpárjával – írta a New York Post. 

Kapcsolódó tartalom

Az egyik felháborodott szemtanú, Brian Henderson először azt hitte, hogy Kirby játékokat tárolt a ládában, amíg meg nem látta, hogy a baba egyik karja megmozdult.

Kirby a helyszínre érkező rendőröknek elmondta, hogy mindig a ládában vitte a babáit, mert nem volt autója – és nem látott problémát a szállítási módban. A csecsemőket a közeli kórházba szállították, és napszúrással, valamint kisebb karcolásokkal kezelték.

Ajánljuk még