Időjárás

Sapka, sál, kesztyű, télikabát: fagyveszély várható a következő napokban

Verekedés miatt akarták kihallgatni, a rendőröket is sokkolta, amit a nő lakásában találtak

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Kettős gyilkosság helyszínére bukkantak a rendőrök Angliában, miután egy autómosóban történt verekedés gyanúsítottját keresték. Az ügy gyanúsítottját, egy 49 éves nőt a gyilkosságok helyszínén őrizetbe vették.

Kapcsolódó tartalom

Egy autómosóban történt verekedés kapcsán bukkantak rá a nyomozók egy kettős gyilkosság helyszínére, amikor le akarták tartóztatni a dulakodás gyanúsítottját Stoke-on-Trentben.

A rendőrök egy városi autómosóhoz mentek, miután bejelentést kaptak arról, hogy egy nő bántalmaz egy férfit. A 40 év körüli férfit kórházba szállították, nem szenvedett életveszélyes sérüléseket.

A hatóságok azonosították a bántalmazás gyanúsítottját, és a 49 éves nő lakcímére mentek, hogy őrizetbe vegyék, de a házban két eszméletlen gyermeket – egy 11 éves fiút és egy 7 éves kislányt – találtak, akiket a helyszínen halottnak nyilvánítottak. A bizonyítékok alapján felmerült az idegenkezűség gyanúja, ezért a rendőrök gyilkossági ügyben indítottak nyomozást. A nőt most gyilkosság gyanújával letartóztatták, jelenleg is őrizetben van.

A gyanúsított rokonságban áll az áldozatokkal, a nyomozók jelenleg azon dolgoznak, hogy kiderítsék a gyilkosság indítékát.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: Daily Mail

Ajánljuk még