Aktuális

Minisztérium: elindult az új agrártámogatási honlap

Köntösének övével fojtotta meg férjét a zavarodott nő

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Döntött a bíróság annak az idős nőnek az ügyében, aki másfél évvel ezelőtt, több mint három évtizednyi házasság után megfojtotta férjét, majd értesítette a rendőröket.

2021. december 13-án kora reggel a 63 éves peterborough-i Lorraine Smith azzal hívta fel a cambridgeshire-i rendőrséget, hogy a férje elhunyt, haláláért pedig valószínűleg ő tehető felelőssé.

„Meghalt, és a teste három napig feküdt a házban. Azt hiszem, én voltam az” – mondta a nő a telefonba.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol megtalálták a 70 éves Andrew Smith holttestét. Felesége a kihallgatásán elmondta, hogy aznap zavarodottnak érezte magát, összeveszett a férjével, majd végül a köntöse övét a férfi nyaka köré tekerte és addig szorította, amíg megfulladt.

A nő végig bizonytalan volt tettében, emiatt a nyomozás során felmerült a gyanú, hogy nem volt teljesen magánál, amikor a gyilkosságot elkövette.

Kapcsolódó tartalom

A vádlott május 11-én bűnösnek vallotta magát emberölésben, de a bíróság úgy ítélte meg, hogy a nő a gyilkosság elkövetésekor nem volt képes teljes mértékben irányítani a cselekedeteit, ezért június 2-án kényszergyógykezelésre ítélte.

Forrás: The Sun

A kiemelt kép illusztráció.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánljuk még