Aktuális

Másfél év börtönre ítélték a Rust című film fegyverekért felelős kelléktárosát

Hat holttestet találtak, sorozatgyilkostól tartanak a helyiek

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Sorozatgyilkostól tartanak a helyiek, az utóbbi hónapokban ugyanis hat női holttestet fedeztek fel a rendőrök Portlandben és a környékén, az Egyesült Államokban. A nyomozók szerint egyelőre semmilyen bizonyíték sem köti össze a hat halálesetet, de a vizsgálat még folyamatban van.

Kapcsolódó tartalom

A rendőrség február óta hat nő maradványait találta meg az oregoni Portlandben és környékén, ami miatt a helyiek úgy vélik, hogy egy sorozatgyilkos garázdálkodik a területen.

A rendőrség február 19-én találta meg Kristin Smith maradványait. Néhány héttel később, április 8-án Joanna Speaks, április 30-án Bridget Webster, április 24-én Charity Perry és egy eddig azonosítatlan áldozat, május 7-én pedig Ashley Real holttestére bukkantak rá.

Az áldozatok Portland 120 kilométeres körzetében találták meg, de

a nyomozók szerint egyelőre nincs semmilyen nyom, ami arra utalna, hogy egy sorozatgyilkos az elkövető.

„Az Oregon állami orvosszakértői hivatallal együttműködve vizsgáljuk a hatáskörünkben történt haláleseteket, egyelőre nincs okunk azt feltételezni, hogy a hat eset összefügg” – írta a rendőrség közleményében.

Az áldozatok halálának pontos okát még nem hozták nyilvánosságra, továbbá az ismeretlen áldozat halálát a nyomozók még nem nyilvánították gyilkosságnak.

A rendőrség Speaks halálával kapcsolatban elmondta, hogy az ügyet emberölésként vizsgálják, ugyanis több arra utaló nyomot is találtak, hogy a holttestet odaszállították, továbbá az áldozat halálát tompa fej- és nyaksérülések okozták.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: Fox News

Ajánljuk még