Aktuális

Földcsuszamlások sodortak el több házat Svájcban

Videón a rémisztő ütközés - csodával határos, ami a főúton történt

| Szerző: hirado.hu
Rémisztő pillanatot kapott lencsevégre egy biztonsági kamera tavaly szeptemberben. Kis híján tragédia történt egy forgalmas közúton, miután egy kábítószer hatása alatt álló tinédzser traktorjával átgázolt egy autón.

 

A hátborzongató videón látszik, ahogy a Tyler Sowerby által vezetett hatalmas traktor a kétsávos úton szinte irányíthatatlanná vált, és másodperceken keresztül kanyarogva halad az úton. A szembe jövő sávban William Davis jött autójával, a traktor pedig teljesen maga alá gyűrte a járművet – írja a Daily Mail.

Davisnek alig volt ideje reagálni, amikor a 19 éves Sowerby tavaly szeptemberben a traktorjával belerohant a Hondába, letarolta az autót, és hatalmas gumijaival teljesen összeroncsolta azt. A traktor ezt követően felborult.

Az autó sofőrjének sikerült kimenekülnie járművéből, annak ellenére, hogy az a traktor alá került. A férfi szerencsére nem sérült meg súlyosan.

A bíróságon Sowerby beismerte a gondatlan vezetést és azt, hogy kábítószer hatása alatt állt.

Kapcsolódó tartalom

Nem ez az első eset, hogy a fiatal így ült a volán mögé. Sowerbyt tavaly február állította meg a rendőrség az úton egy ellenőrzés során, a rendőrök felismerték, hogy a férfi valamilyen szer hatása alatt állt, ezt követően pedig a vérvizsgálat eredménye kimutatta, hogy kábítószer van a fiú szervezetében. Tyler ekkor nem kapott büntetést.

Korábbi ügyét a mostani eset kapcsán újravizsgálták, a tinédzsert a bírók mindkét eset kapcsán elítélték. Nyolc hét elzárást kapott és 12 hónap felfüggesztett börtönbüntetést. Továbbá a fiatalt három évre eltiltották a vezetéstől.

Ajánljuk még