Baleset

Halálos baleset az M3-as autópályán: ukrán és magyar autó ütközött

Nem hagyta abba a sírást, kegyetlen dolgot tett három hónapos kislányával az apa

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Emberölés vádjával őrizetbe vette a rendőrség a brutális módon meggyilkolt három hónapos kisbaba szüleit, akinek a holttestére nemrég szemeteszsákba rejtve bukkantak rá egy erdőben Amerikában.

A 23 éves Damion Comagert és a 20 éves Ivana Paolozzit kedden tartóztatta le a New York-i rendőrség.

A férfi beismerő vallomást tett, a rendőröknek elmondta, hogy május 14-én egyedül volt otthon három hónapos kislányukkal, akit többször is erőteljesen megrázott, mert nem akarta abbahagyni a sírást. A férfi később elaludt, majd amikor felébredt, a kislány már nem élt.

Baleset volt. El kellett volna mondanom, de nem tudtam, mit tegyek” – mondta a rendőröknek Comager, aki miután észrevette, hogy kislánya nem lélegzik, egy zsákba rejtette a holttestét, majd miután a felesége hazaért, a segítségével néhány háztömbnyire egy felüljáró közelében fekvő erdős területre vitte.

A hírek szerint a rendőrség a holttesttől nem messze egy babakocsit is talált, amelyben a babát a felüljáró melletti erdős területre vitték.

A férfi később felhívta édesapját, akinek elárulta a történteket. A rendőröket végül ő értesítette. Az ügyben a nyomozás továbbra is folytatódik.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: People

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még