Aktuális

Külföldi finanszírozási kísérlet miatt vizsgálatot indít a Szuverenitásvédelmi Hivatal

Lelőtték a tini családját, a nyomozáson során jöttek rá a rémes igazságra

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Összesen nyolcvan év börtönbüntetésre ítélték azt az amerikai tinédzsert, aki meggyilkolta anyját és nővérét, később pedig azt állította, hogy egy betörő követte el a gyilkosságokat. A bíróság kétszer negyven év börtönbüntetésre ítélte a fiatalt, legkorábban 15 év letöltése után kérvényezheti feltételes szabadlábra helyezését.

Kapcsolódó tartalom

Kétszer negyven év börtönbüntetésre ítélték azt a nyugat-virginiai tinédzsert, aki 13 évesen hidegvérrel lelőtte anyját és nővérét.

A most 16 éves Connor Crowe novemberben bűnösnek vallotta magát gyilkosság vádjában, miután lemondott a jogáról, hogy fiatalkorúak bírósága előtt tárgyalják az ügyét.

Az ítélethirdetésen a bíróság a két gyilkosságért kétszer negyven és börtönbüntetésre ítélte a tizenévest.

Crowe 13 éves korában, 2020 szeptemberében többször is rálőtt az anyjára és 15 éves nővérére weirtoni otthonukban. A lövöldözés után a fiú pizsamában szaladt az utcára, azt állítva, hogy valaki lelőtte a családját. A tinédzser az egyik szomszédnak azt mondta, hogy egy betörő volt a tettes, akit a még zsebében található fegyverrel vállon lőtt.

Steven Dragisich ügyész a tárgyaláson elmondta, hogy Crowe testén lőpornyomokat találtak, arra pedig semmilyen jel nem utalt, hogy egy idegen betört az otthonukba. Miután a tinédzser bűnösnek vallotta magát, Dragisich elmondta, hogy a törvény által megengedett maximális büntetést fogja kérni minden egyes vádpontra.

A bíróságon elhangzott, hogy Crowe a 18. születésnapjáig egy fiatalkorúak büntetés-végrehajtási intézetében marad, utána pedig átszállítják felnőttkorúak börtönébe.

Az összesen nyolcvan év börtönbüntetésre ítélt Crowe legkorábban 15 év letöltése után kérvényezheti feltételes szabadlábra helyezését.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még