Baleset

Halálos baleset történt az M3-as autópályán

Golyózápor a nyílt utcán: meghalt egy 14 éves tini

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Meghalt egy tinédzser, három fiatal pedig megsérült, miután négy fegyveres tüzet nyitott az utcán az Egyesült Államokban. A rendőrök őrizetbe vették az egyik elkövetőt, a másik három gyanúsítottat még keresik.

Kapcsolódó tartalom

Négy lövöldöző nyitott tüzet az utcai tömegre Chicagóban. Az elkövetők megöltek egy 14 éves fiút, három embert pedig megsebesítettek.

A négy fegyveres gyanúsított egy üres telken osontak át, majd tüzet nyitottak az utcán álló tömegre, és válogatás nélkül lőni kezdtek, mielőtt elmenekültek.

A lövöldözésben egy 14 éves tinédzser a helyszínen életét vesztette, egy 18, egy 19, és egy 21 éves fiatalt pedig súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

Az egyik elkövető, egy 16 éves fiatal tüzet nyitott a kiérkező rendőrökre is, de a hatóságok nem sokkal később őrizetbe vették. A tizenévest gyilkossági kísérlettel és 21 év alatti személy általi jogellenes fegyverhasználattal vádolják. A rendőrség vizsgálatot indított, a lövöldözés indítékát nem közölték.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még