Aktuális

Kopasz Bálint aranyérmes 500 méteren

Eltűntek után kutattak, amit a keresés közben találtak, a rendőröket is sokkolta

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Emberi maradványokkal teli zsákok tucatjaira bukkantak a mexikói hatóságok – számolt be róla Jalisco nyugat-mexikói szövetségi állam ügyészi hivatala helyi idő szerint csütörtökön késő este.

A zsákokat a héten találták meg Guadalajara külvárosában, egy erdei kilátó alatt egy szurdokban. A tűzoltók és a polgári védelem helikoptere a maradványok kiemelésén dolgozik, és a tervek szerint a következő napokban folytatják a munkát.

Az állami ügyészség közölte, azután vizsgálta meg a helyszínt, hogy bejelentést kapott arról, hogy a szakadékban emberi testrészek lehetnek – írja az MTI.

A hatóságok nyolc fiatalembert kerestek, akiknek eltűnését a múlt héten jelentették, de egyelőre nem tudni, hogy az eltűntek maradványai is a megleltek között vannak-e.

A tájékoztatás szerint ugyanakkor a nyolc eltűnt fiatal családjával közölték, hogy zsákokban talált emberi maradványok között olyanok is vannak, amelyekről előzetesen úgy tűnt, megfelelnek az eltűnt fiatalok némelyike jellemzőinek.

Kapcsolódó tartalom

A szurdokban talált maradványok azonosítását elkezdték.

Mexikóban több mint 110 ezer embert tartanak nyilván eltűntként, és a szövetségi kormány adatai szerint Jalisco államban a legmagasabb a számuk, 15 ezer.

Ajánljuk még