Aktuális

Hajtóműhiba okozta a Luna-25 pusztulását

A harmadikról repült ki a hűtőszekrény, a rendőrök azonnal tudták, mi lapul benne

| Szerző: hirado.hu
Egy ablakból kirepülő hűtőre lehettek figyelmesek a németországi Nürnberg lakói, miután a rendőrség rajtaütött egy dílerekből álló helyi bandán. A gyanúsítottak ebben a hűtőben tárolták a kábítószert, és abban reménykedtek, hogy ha gyorsan eltüntetik, megúszhatják a dolgot.

 

A nürnbergi rendőrség szerdán házkutatásra érkezett egy lakásba, ahol az ott tartózkodó 28 és 46 éves férfi, valamint egy 34 éves nő megpróbálkozott egy kábítószerrel teli hűtőszekrény eltüntetésével.

Egészen pontosan úgy, hogy az ablakon át ledobták a harmadik emeletről, így a belső udvaron landolt. Mivel azonban a lakásból erős marihuánaszag áradt, a rendőröknek nem volt nehéz dolguk a feltárni a csapat illegális bizniszét.

Az egyik férfi menekülni próbált a helyszínről, de a rendőrök gyorsan elkapták. Nem kerülhette el sorsát a többi gyanúsított sem, akiket szintén kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt tartóztattak le. A rendőrök a kutatás során 800 gramm kannabiszt, szintetikus drogokat és egyéb kellékeket foglaltak le.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: Deutsche Welle

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még