Időjárás

Sapka, sál, kesztyű, télikabát: fagyveszély várható a következő napokban

Videón, ahogy az Antarktiszon kinyitnak egy dobozos kólát

| Szerző: hirado.hu
Igazán látványos videót tett közzé a minap egy helyi állomáson dolgozó férfi, aki mínusz 57 fokban próbálta meg kiönteni poharába az üdítőt.

Villámsebességgel terjed az interneten egy Antarktiszon élő férfi TikTok-videója, amelyen megpróbál tölteni magának a csontig hatoló hidegben egy pohár kólát. Az Amundsen–Scott déli-sarki kutatóállomáson élő Matty Jordan a közösségi médián keresztül engedett bepillantást életébe, milyen is egy átlagos nap, beleértve azt is, mi történik, ha az ember megpróbál hátradőlni és lazítani egy doboz kóla mellett.

@mattykjordan I tried to pour a can of coca cola in Antarctica. It was -57°c and it turns out im having frozen coke instead. #antarctica #antarctic #coke #cocacola #cola #cocacolachallenge #slushy #slushie ♬ original sound – Matty Jordan | Antarctica

Az építkezési és projektmenedzsment szakértő számára mint látható, a hétköznapok kihívásai közé tartozik az üdítő kitöltése, tekintve, hogy a folyadék még öntés közben látványos formát ölt.

A feltámadó szélben és mínusz 57 fokban vélhetően senkit sem lepett meg a végeredmény, Jordan egy kortyot sem tudott elfogyasztani a frissítőből, ugyanis abban a pillanatban megfagyott, ahogy megpróbálta azt kitölteni egy pohárba.

„Ez sokkal nagyobb kihívás volt, mint gondoltam, de inspirált, hogy újraalkossam ezt a pohárba öntött kólát, miután láttam egy hasonló videót a Déli-sarkról. Egy újabb esti móka a hidegben”

– írta posztjához a férfi.

Forrás: Ladbible

Ajánljuk még