Aktuális

Washington belvárosában több embert meglőtt egy fegyveres, a rendőrség bűnözési válságot emleget

Öt emberrel a fedélzetén süllyedt el egy jacht, négyen eltűntek

| Szerző: hirado.hu
Egy embert holtan találtak, négyen pedig eltűntek, miután elsüllyedt egy jacht Alaszka partjainál vasárnap délután. Az eltűnteket helikopterekkel és csónakokkal keresték, de nem bukkantak a nyomukra.

Kapcsolódó tartalom

Egy ember meghalt, négyen pedig eltűntek, miután Alaszka partjainál elsüllyedt egy luxusjacht.

A parti őrség vasárnap este kezdte el keresni az eltűnt csoportot, miután a Sitkában működő Kingfisher Charters halászati cégtől segélykérés érkezett, mely szerint egy hajó, öt emberrel a fedélzetén eltűnt.

A mentőcsapat hétfőn megtalálta egy férfi holttestét – aki nem viselt mentőmellényt –, nem sokkal később pedig a hajót is, részben a víz alá merülve.

A parti őrség elmondta, hogy a fedélzeten négy utas és a kapitány tartózkodott.

A hatóságok helikopterekkel és csónakokkal több mint kétezer négyzetkilométernyi területet vizsgált át, de nem találták meg az eltűnteket. A keresést azóta felfüggesztették.

„Erőfeszítéseink ellenére nem sikerült megtalálnunk a négy eltűnt személyt. A keresés felfüggesztése sosem könnyű döntés. Mély együttérzésünket fejezzük ki a hozzátartozóknak ebben a nehéz időszakban” – közölte az esettel kapcsolatban Darwin Jensen kapitány, a kutatócsapat tagja.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még