Aktuális

Folyamatban van a Suhajda Szilárd mentésére szervezett akció

Ron DeSantis miatt kellett távoznia a Twittertől a fejlesztők vezetőjének?

| Szerző: hirado.hu
A Twitter fejlesztőinek vezetője távozott a cégtől, miután Ron DeSantis floridai kormányzó élő bejelentkezése mintegy húsz percig elérhetetlen volt szerdán. A távozó fejlesztő nem adott magyarázatot arra, hogy miért távozott az Elon Musk tulajdonában lévő cégtől, és arra sem, hogy búcsúja esetleg a szerdai technikai malőr miatt következett-e be.

A floridai kormányzó, Ron DeSantis szerdán jelentette be, hogy elindul a republikánus elnökjelöltségért. Ahogy mi is beszámoltunk róla, a Twitter-oldalán sugárzott beszéd technikai hiba miatt azonban hosszabb ideig – mintegy húsz percig – elérhetetlen volt.

Kapcsolódó tartalom

A kellemetlen malőrt követően a Twitter fejlesztőinek vezetője bejelentette távozását az Elon Musk tulajdonában lévő cégtől. Foad Dabiri közölte:

A Twitteren eltöltött majdnem négy – elképesztő – évet követően, tegnap arra az elhatározásra jutottam, hogy elhagyom a céget.

Foad Dabiri nem közölt részleteket sem a távozásával, sem pedig azzal kapcsolatban, hogy ez összefügg-e a szerdai malőrrel. Elon Musk 2022-es, vállalathoz való érkezése kapcsán rámutatott, a milliárdossal való munka rendkívül tanulságos volt, és érdekes volt látni, hogyan alakítják a vállalat jövőjét az elvei és elképzelései.

Ron DeSantis floridai kormányzót Donald Trump volt elnök legfőbb riválisának tekintik, hogy a Republikánus Párt jelöltje legyen a 2024-es általános választásokon.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: Bbc.com

A kiemelt képen Ron DeSantis floridai kormányzó. Fotó: EPA/Cristobal Herrera-Ulashkievich

Ajánljuk még