Gyász

Elhunyt Gát György

Hajtóvadászat! Kettős gyilkos szökött meg a börtönből

| Szerző: hirado.hu
Szökött rabot keresnek a rendőrök az Egyesül Államokban. A szökést a kedd reggeli létszámellenőrzésnél vették észre, azóta nagy erőkkel keresik a veszélyes szökevényt, a lakosságot pedig óvatosságra intették. Az intézményből egy másik elítélt is megszökött, de őt az incidens másnapján elfogták.

Kapcsolódó tartalom

Elítélt gyilkos szökött meg egy oihói börtönből hétfőn. A hatóságok hajtóvadászatot indítottak, a környékbeli lakókat pedig felszólították, hogy zárják az ajtóikat, és fokozott figyelemmel legyenek.

Az 50 éves Bradley Gillespie-t utoljára hétfőn, a reggeli órákban látták a limai büntetés-végrehajtási intézet biztonsági felvételein, de a kedd reggeli létszámellenőrzésnél már nem volt jelen.

Gillespie-t 2016-ban ítélték el, miután lelőtt két embert. A kettős gyilkosságért életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, legkorábban 15 év letöltése után kérvényezheti feltételes szabadlábra helyezését.

A rendőrség egy másik rabot, a 47 éves James Lee-t szintén eltűntként jelentette be, de őt szerdán a hajnali órákban Kentucky államban elfogták.

Gillespie továbbra is szökésben van, a rendőrök több államban is keresik.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még