Aktuális

Itt nézheti vissza Orbán Viktor ünnepi beszédét

Nem várt fordulat, megtalálták az évekkel ezelőtt eltűnt kislányt

| Szerző: hirado.hu
Egy véletlennek köszönhetően egy bolttulajdonos ismerte fel a hat éve eltűnt kislányt, akit a gyanú szerint az édesanyja rabolhatott el.

 

Az édesapjával élő kilencéves Kayla Unbehaun 2017 nyarán az édesanyjával együtt tűnt el az Illinois állambeli South Elginből. A kislány az anyjánál töltött néhány napot, majd amikor az édesapja elment a lányáért a volt felesége otthonához, a rokonok közölték, hogy lánya és az anyja nyomtalanul eltűnt.

A nyomozás kiderítette, hogy a nő állhat a gyerekrablás mögött.

Kayla eltűnésének óriási visszhangja volt az amerikai sajtóban – még egy rejtélyes eltűnésekről szóló Netflix-sorozat is foglalkozott vele, amely végül a kislány megtalálásában is közrejátszott.

Nemrég ugyanis egy plázában felismerték a kislányt, több mint ezer kilométerre az évekkel ezelőtti eltűnési helyétől. Az észak-karolinai Asheville rendőrségének közleménye szerint a kislányt helyi idő szerint szombat este

egy bevásárlóközpontban vette észre a tulajdonos, aki a sorozatból ismerte Kayla esetét.

Az illető felismerte a kislányt és azonnal értesítette a rendőrséget. Miután Kaylát sértetlenül megtalálták, felvették a kapcsolatot az édesapjával, aki másnap biztonságban hazavitte.

Az édesanyát – bár továbbra is emberrablás vádjával néz szembe – kedden óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

Forrás: CNN

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még