Aktuális

Halálos vonatgázolás történt

Körözte a rendőrség, hozzászólásban leplezte le magát a nő

| Szerző: hirado.hu
Letartóztattak egy keresett nevadai nőt, miután hozzászólt egy, a saját ügyével kapcsolatos Facebook-bejegyzéshez.

Egy körözött Las Vegas-i nő, akit összesen hét alkalommal tartóztattak le ittas vezetés miatt, pénteken ismét a rendőrség őrizetébe került, miután hozzászólást írt egy Facebook-bejegyzéshez. A posztban az emberek segítségét kérték a nő megtalálásához, ugyanis a körözött személy állítólag leszedte magáról a nyomkövető eszközét – számol be a New York Post. 

A 36 éves Marion Reyes feladta magát a közlekedésrendészeti osztályon – mindössze egy nappal azután, hogy a hatóságok riasztást küldtek ki a megrongált nyomkövető miatt. A rendőrség szerint a nő levágta magáról a szerkezetet.

Soha nem vágtam le!!! Egy rendőr vágta le, amikor feladtam magam. Elengedtek” – kommentelte Reyes egy róla szóló Facebookra feltöltött cikk alatt.

Kapcsolódó tartalom

A Las Vegas-i rendőrség is reagált Reyes hozzászólására: „Akkor miért nem adod fel magad most? Intézzük el ezt még ma este.”

Reyes megfogadta a rendőrség tanácsát, másnap feladta magát a rendőrségen. A helyi média értesülései szerint a nőnek még hat hónapig házi őrizetben kell lennie.

Ajánljuk még