Időjárás

Érkezik a fagy és hózápor is lehet

Eldőlt, hol folytatja Tucker Carlson

| Szerző: hirado.hu
Tucker Carlson, a Fox News egykori műsorvezetője, akit a csatorna levett a képernyőről, a Twitteren közölte, hogy hamarosan újraindítja saját műsorát a közösségi média oldalán.

A Fox News és Carlson a múlt hónapban állapodott meg abban, hogy elválnak útjaik. A döntés nem sokkal azután született, hogy az anyavállalat, a Fox Corporation megegyezésre jutott egy rágalmazási perben, amelyben a műsorvezető központi szerepet töltött be – számolt be róla a Reuters.

A szókimondó Carslon a konzervatív témák mellett állt ki, amelynek köszönhetően műsora, a „Tucker Carlson Tonight” a legnézettebb hírműsor lett a 25 és 54 év közötti korosztály körében az Egyesült Államokban.

„Hamarosan Twitterre is elhozzuk az elmúlt hat és fél évben készített műsorunk új változatát”

– mondta Carlson a közösségi oldalán közzétett videóban. Hozzátette: „Hozunk néhány más dolgot is, amelyről majd beszámolunk. De egyelőre hálásak vagyunk, hogy itt lehetünk”.

Érdekes egybeesés, hogy Carlson pár héttel korábban a Twitter-tulajdonos Elon Muskkal készített interjút a Fox Newson.

A multimilliárdos korábban azt mondta, hogy az a célja, hogy a Twittert egyfajta „digitális városházává” tegye, ahol a felhasználók megoszthatják egymással különböző nézeteiket.

„Semmiféle megállapodást nem írtunk alá” – írta Twitter oldalán Musk. Közölte: „Tuckerre ugyanazok a szabályok és juttatások vonatkoznak, mint minden más tartalomkészítőre”.

A Tesla vezérigazgatója úgy fogalmazott: reméli, hogy mások is – különösen a baloldalról – úgy döntenek majd, hogy tartalomkészítőként tevékenykednek a Twitteren.

A kiemelt képen Tucker Carlson látható. (Fotó: Jason Koerner/Getty Images)

Ajánljuk még