Aktuális

Mutatjuk a hét legszerencsésebb hat számát

„Szörnyen fehérnek” nevezte a brit királyi családot a Bridgerton színésznője, felháborodtak a nézők

| Szerző: hirado.hu
A Bridgerton című Netflix-sorozat egyik főszereplője, Adjoa Andoh megdöbbentette a brit ITV műsorvezetőit és nézőit, amikor „szörnyen fehérnek” nevezte a Buckingham-palota erkélyén helyet foglaló királyi vendégeket a koronázási ceremónia élő közvetítésében.

 

A Bridgerton színésznője, Adjoa Andoh alaposan megdöbbentette az ITV műsorvezetőtársait, amikor a Buckingham-palota erkélyét „borzasztóan fehérnek” nevezte az élő koronázási közvetítés során.

Az apai ágon ghánai származású színésznő azt mondta:

„A (westminsteri) apátság gazdag sokszínűségétől eljutottunk egy borzasztóan fehér erkélyre.” Ezzel a színésznő az ott helyet foglaló királyi család bőrszínére utalt.

„Ez (a látvány) nagyon megdöbbentett. A fiatalabb generációkat elnézve gondolkodóba esem: vajon ők milyen árnyalatban fognak élni, amikor felnőnek?” – tette hozzá Andoh.

A 60 éves Andoh, aki Lady Danburyt alakítja a Netflix 18. századi, londoni előkelő feketék életét bemutató sorozatában, zavarba ejtette a stúdióban mellette ülő Myleene Klass színésznőt is – írja a The Daily Mail.

A koronázási ceremóniát közvetítő ITV nézői közül többen megosztották az említett videót a közösségi médiában is, és a kommentelők többségének nem tetszett Andoh megnyilvánulása.

Az egyikük azt írta: „Miért van rendben, hogy elítélünk egy fehér családot azért, mert fehér?”

Kiemelt kép forrása: EPA/Martin Divisek

Ajánljuk még