Aktuális

Izgalmas programokkal várják a látogatókat március 15-én Budapesten és vidéken egyaránt

Orbán Viktor: Ha Donald Trump vezetné Amerikát, ma semmilyen háború nem sújtaná Ukrajnát és Európát

Ha Donald Trump vezetné Amerikát, ma semmilyen háború nem sújtaná Ukrajnát és Európát – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a CPAC Magyarország konferencián csütörtökön, és azt kérte: „Térjen vissza elnök úr, és tegye naggyá ismét Amerikát, és hozzon nekünk békét!”

Orbán Viktor az Alapjogokért Központ által szervezett, Együtt erő vagyunk! című rendezvényen kijelentette, az illegális migráció lényege a nemzeti közösség lerombolása, szétbontani a nemzeti állam működéséhez szükséges kulturális alapot és ugyanez a célja a woke mozgalomnak és a genderpropagandának.

Kapcsolódó tartalom

Ezek pontosan olyanok, mint régen a kommunizmus volt, mesterségesen kisebbségekre szabdalják a nemzetet, hogy aztán viszályt szítsanak a csoportok között, ez a hatalmuk bázisa – fejtette ki.

A kormányfő hozzátette: a nyugati nemzeteket a progresszív külpolitika is veszélyezteti, amely mindig háborúba sodor bennünket. A színes forradalmak a szabadság jelmondatával indultak, liberális, progresszív átneveléssel, emberjobbítással folytatódtak, majd káosz és magára hagyott országok miatti szégyen maradt utánuk – fogalmazott.

Kiemelt képünk: Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencián a Bálna Budapestben 2023. május 4-én. A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC) a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi tanácskozása (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ajánljuk még