Fontos

Orbán Viktor is felszólal a ma kezdődő demográfiai csúcson

Több embert agyonlőtt, majd magával is végzett egy férfi

Három embert agyonlőtt, majd magával is végzett egy férfi vasárnap a portugáliai Setubalban – jelentette a CNN Portugal hírcsatorna.

Joao Freire portugál rendőrkapitány a Reuters hírügynökségnek egyelőre csak annyit erősített meg, hogy négy holttestet találtak, és minden jel arra utal, hogy lövöldözés történt, de a részleteket még vizsgálják.

A CNN Portugal úgy tudja, hogy a lövöldözés reggel 8 óra körül történt Setúbal Bairro Azul nevű szegénynegyedében, és az elkövető akkor végzett magával, amikor a rendőrség a helyszínre ért.

A Lusa portugál hírügynökség a rendőrségre hivatkozva arról számolt be, hogy a bűntett galambtenyésztéssel kapcsolatos elmérgesedett vitából fakadhatott, bár pontos oka továbbra sem ismert. Továbbá a helyi sajtó arról cikkezett, hogy az áldozatok 40-60 év közötti életkorú férfiak, az elkövető pedig sörétes puskát használt tettének elkövetéséhez.

A Público című helyi lap szerint a négy férfi a térségben illegálisan tartott fenn zöldségkerteket, ahol galambházaikat is tartották.

A kiemelt kép illusztráció. 

Ajánljuk még