Aktuális

Kilencvenmillióval lett gazdagabb egy szerencsés lottójátékos

Mint a Szökésben! Titkos járaton keresztül szökött meg négy rab a börtönből

| Szerző: hirado.hu
Hajtóvadászatot indítottak négy elítélt ellen az Egyesült Államokban, akik egy Mississippi állambeli börtönből szöktek meg a hétvégén. Az egyik rab a szökés után lelőtt egy férfit, és az áldozat autójával menekült tovább. A hatóságok nagy erőkkel több államban keresik a szökevényeket.

Kapcsolódó tartalom

Hajtóvadászat folyik négy férfi után, akik a hétvégén megszöktek egy Mississippi állambeli börtönből. Az egyik elítéltet azzal gyanúsítják, hogy a szökés után megölt egy férfit, és ellopta az autóját.

Tyree Jones Hinds megye seriffje elmondta, hogy a Raymond büntetés-végrehajtási intézet személyzete egy rutinszerű létszámellenőrzés után vette észre a négy férfi eltűnését vasárnap 12:30 körül.

A börtön lezárták, az épület átvizsgálása során

a hatóságok két lyukat találtak, egyet az egyik cellában, egyet pedig a tetőre vezető falon. A nyomozók úgy vélik, hogy a négy elítélt szombat este fél kilenc körül mászott fel a tetőre, ahonnan egyesével indultak útnak.

A szökevények a 22 éves Dylan Arrington, a 24 éves Casey Grayson, a 22 éves Corey Harrison és az 51 éves Jerry Raynes. Arringtont azzal gyanúsítják, hogy hétfőn Jacksonban lelőtt egy férfit, és ellopta az áldozat autóját.

Egy másik autót vasárnap hajnalban lopott el két ismeretlen férfi a börtön közeléből. A hatóságok még vizsgálják az esetet, de úgy vélik, hogy a lopást két elítélt követhette el.

Kapcsolódó tartalom

A rendőrség hajtóvadászatot indított a szökevények ellen, egyelőre egyiküket sem találták meg.

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: CNN

Ajánljuk még