Aktuális

Két gyermeket ütöttek el Móron: miután mindkét kicsi jobban lett, a hálás család első útja a mentőállomásra vezetett

Három 15 éves végezhetett a házában holtan talált férfivel

| Szerző: hirado.hu
Három tinédzsert vettek őrizetbe gyilkosság gyanújával a rendőrök Angliában, miután egy sportpályán kitört verekedés másnapján holtan találtak egy fiatal férfit.

 

Egy lakóházhoz riasztották a mentőket szerda reggel a Warwickshire állambeli Nuneatonban. A házban egy 36 éves férfi holttestére bukkantak.

A rendőrség közleménye szerint a férfi halála összefüggésben lehet az egy nappal korábban a helyi sportpályán kitört verekedéssel. A férfi háza a pályától mindössze tíz percre található.

Szerdán három 15 éves tinédzsert vett őrizetbe a rendőrség, a két fiút és a lányt gyilkosság gyanújával tartóztatták le. Arról, hogy a fiatalok mikor és hogyan követhették el a szörnyű bűncselekményt, a rendőrség még nem közölt információt.

Kérünk mindenkit, aki a keddi verekedésről bármilyen információval rendelkezik, minél hamarabb jelentkezzen a rendőrségen. Tisztában vagyunk vele, hogy az esetről a közösségi médiában már felbukkantak felvételek, de arra kérünk mindenkit, hogy azokat ne osszák meg, amíg a férfi halálának ügyében zajló nyomozást le nem zárjuk” – közölte Collette O’Keefe, a warwickshire-i rendőrség nyomozója.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: The Sun

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még