Baleset

Két autó frontálisan ütközött, a balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek

Taylor Swift koncertjéről tartott haza a testvérpár, amikor megtörtént a tragédia

| Szerző: hirado.hu
A 20 éves fiatal és nővére egy Taylor Swift koncertről tartottak haza, amikor megtörtént a tragédia.

A 20 éves Jacob Lewis és nővére egy Taylor Swift koncertről tartott hazafelé a hustoni NRG Stadionból, amikor autójuk hirtelen leállt az autópályán – közölte a houstoni rendőrség.

Kapcsolódó tartalom

Lewis kiszállt a járműből, hátulról tolta azt, miközben testvére a volán mögött ült, amikor a 34 éves sofőr, akit Alan Bryant Hayesként azonosítottak, hátulról belé és az autóba csapódott.

Nővére, April Bancroft elmondta, hogy szemtanúja volt testvére tragikus halálának. „Azonnal odarohantam hozzá és hívtam a 911-et”– mondta. „És ennyi volt.”


Lewist a helyszínen halottnak nyilvánították, míg Hayes – akit korábban már kétszer letartóztattak ittas vezetés vádjával – elmenekült a helyszínről. Egy másik sofőr, aki szemtanúja volt a balesetnek, követte Hayest, majd pár kilométer után a gyanúsított kiszállt az autójából, és gyalog menekült tovább – írja a The New York Post. 

Később a houstoni rendőrség letartóztatta, és egy közeli kórházba szállították, ahol a könnyebb sérüléseit ápolták.

Hayest ezt követően ittas vezetés vádjával, valamint cserbenhagyásos gázolás bűntettével lezártoztatták. A férfit 90 000 dolláros – körülbelül 30 millió forintos – óvadék ellenében szabadlábra helyezhetik.

Ajánljuk még