Aktuális

Videó: Busszal ütközött az autó Budapesten

Szabaduló cellatársának adta ki magát, feltűnés nélkül sétált ki a börtönből az elítélt

| Szerző: hirado.hu
Egy rab különös módon szökött meg egy Washington állambeli börtönből, miután elhitette az őrökkel, hogy aznap lejárt a büntetése.  

Kapcsolódó tartalom

Egy rab különös módon szökött meg egy Washington állambeli börtönből, miután elhitette az őrökkel, hogy aznap jár le a büntetése. A 26 éves Brian Francisco Roman hétfőn szökött meg a Cowlitz megyei börtönből, miután az egyik cellatársának adta ki magát.

 

Az intézmény egyik büntetés-végrehajtási tisztje odament a cellához, hogy kiengedje azt a rabot, aki valóban letöltötte a büntetését, a cellában tartózkodó mindhárom rab aludt. A szólongatásra azonban nem a valóban szabadlábra helyezhető rab, hanem Roman ébredt fel, aki a szabaduló cellatársának adta ki magát, és felkapta férfi a holmiját.

A börtönőrök akkor jöttek rá a tévedésre, amikor Roman cellatársa megkérdezte, hogy mikor engedik ki.

A hatóságok elfogatóparancsot adtak ki Roman ellen, aki azóta is szökésben van. Az incidens miatt hamisítás, lopás és szökés vádjával is szembe kell néznie.

Kapcsolódó tartalom

A rendőrség vizsgálja az incidens körülményeit, egyelőre nem tudni, hogy a cellatársa segített-e Romannek a szökés megtervezésében.

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még