Aktuális

Orbán Viktor az Egyesült Államokba látogat, Donald Trump is fogadja

Jó hírek érkeztek Silvio Berlusconi állapotáról

| Szerző: hirado.hu
Kikerült az intenzív osztályról a krónikus leukémiával kezelt Silvio Berlusconi. A korábbi olasz kormányfő állapota folyamatosan javul – számolt be a Politico.

 

Egészségi állapota „folyamatosan javul” – közölték orvosai, Alberto Zangrillo és Fabio Ciceri vasárnap esti orvosi jelentésükben az ANSA olasz hírügynökség szerint. A 85 éves politikust továbbra is kórházban kezelik.

Berlusconit április 5-én szállították be a milánói Szent Rafael kórházba, ahol a jelentések szerint szív- és érrendszeri, valamint légúti problémákkal kezdték kezelni. Egy nappal később a milánói kórház Berlusconi orvosa által aláírt közleményt adott ki, melyben közölték: Berlusconit az intenzív osztályon krónikus leukémiával és tüdőgyulladással kezelik. Alberto Zangrillo kezelőorvos a közleményben hangsúlyozta, hogy a volt kormányfő „már egy ideje” leukémiában szenved, és a vérképző rendszer rosszindulatú daganatos megbetegedése „tartós krónikus fázisban” van.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: Politico

Kiemelt kép: a milánói San Raffaele kórház 2023. április 5-én. Ide szállították be sajtóértesülések szerint légzési nehézségek miatt Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnököt, a Hajrá, Olaszország párt alapító elnökét (Fotó: MTI/AP/Luca Bruno)

Ajánljuk még