Aktuális

Átszakadt egy gát, folyik a lakosok evakuálása

Újabb pert veszített Donald Trump ellen az őt vádló nő

| Szerző: hirado.hu
A Stormy Daniels művésznevet használó nő így már összesen 600 ezer dollárral tartozik az egykori elnöknek.

 

Miközben Donald Trump New Yorkban tartózkodott, hogy őrizetbe vegyék a Stormy Danielsnek történt hallgatási pénzek kifizetései miatt emelt vádak alapján, a volt elnök az ország másik felén lévő bíróságon újabb jogi győzelmet aratott a pornósztárral szemben – hívta fel a figyelmet a Mandiner. Az ítéletet egyébként Trump ügyvédje osztotta meg Twitter-oldalán.

A kaliforniai 9. kerületi fellebbviteli bíróság arra kötelezte a nőt, hogy fizessen meg a volt elnöknek további 121 ezer dollárnyi (40 millió forint) jogi költségét, amely a nő sikertelen rágalmazási pere során merült fel. Ehhez jönnek még a Trump javára hozott korábbi ítéletek költségei is, amelyek összességében körülbelül 500 ezer dollárt tettek ki, vagyis

a felnőttfilmes már körülbelül 600 ezer dollárral (mintegy 200 millió forint) tartozik Trumpnak jogi költségek címén.

Daniels a Trump elleni rágalmazási pert még 2018-ban indította el, miután az akkori elnök „totális átverésnek” minősítette a pornószínésznő vallomása által felállított férfi fantomképét, aki a nő állítása szerint megpróbálta megfélemlíteni őt a 76 éves politikussal folytatott feltételezett viszonyával kapcsolatban.

Kiemelt kép: Donald Trump volt amerikai elnök a texasi Wacóban tartott nagygyűlésen. (Fotó: Brandon Bell/Getty Images)

Ajánljuk még