Aktuális

Földrengés volt Kaposvár közelében

Harry Potter nemsokára úgy varázsolhat, ahogy eddig még nem láthattuk

| Szerző: hirado.hu
Évek óta keringenek a pletykák egy nagyszabású Harry Potter-tévésorozatról – most végre valósággá válhat a rajongók álma. A hírek szerint ugyanis a Harry Potter-filmek jogait birtokló  médiavállalat folyamatosan tárgyal a megvalósításáról.

 

A Bloomberg hírportál értesülései szerint a Warner Bros. Discovery és leányvállalata, az HBO között egészen közel áll a megegyezés, ezt több forrás is megerősítette.

A hírek szerint nem előzménysorozatról lenne szó, hanem minden évad egy adott Harry Potter-könyvhöz kapcsolódna, természetesen új szereplőkkel. A sorozatot a tervek szerint az HBO Max streamingszolgáltatón mutatnák be.

A Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav és az HBO vezetője, Casey Bloys jelenleg azon dolgozik, hogy meggyőzze a Harry Potter-univerzum megálmodóját, J. K. Rowlingot az új sorozatról, az írónő azonban még nem adta áldását a projektre.

A Hary Potter máig minden idők egyik legkelendőbb sorozata, a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend. A könyvekből – amelyeket 85 nyelvre lefordítottak – 25 év alatt 600 millió példányt értékesítettek, az azokat feldolgozó nyolc film pedig világszerte több mint 7,7 milliárd dolláros (2,7 billió forint) jegybevételt hozott.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: Bloomberg

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még