Baleset

Egy idős nő meghalt a Balatoni úton történt balesetben

Kigyulladt a hőlégballon, a szülők odavesztek, kislányuk kiugrott a kosárból

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Kigyulladt és lezuhant egy hőlégballon Mexikó egyik romvárosa felett a hétvégén. A balesetben egy házaspár életét vesztette. A pár lánya kiugrott a lángoló kosárból, őt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség vizsgálatot indított, egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet.

Kapcsolódó tartalom

Meghalt egy házaspár, lányuk pedig súlyosan megsérült, miután kigyulladt és lezuhant a hőlégballonjuk egy mexikói romvárosban, Teotihuacanban a hétvégén.

Az 50 éves Jose Nolasco és felesége, a 38 éves Viridiana Becerril olyan súlyosan megsérült a balesetben, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Lányuk, Regina Itzani kiugrott a lángoló kosárból. A balesetben eltört a karja és másodfokú égési sérüléseket szenvedett, de várhatóan túléli.

A család a népszerű romvárosban, Teotihuacanban tett kirándulást.

Nem tudni, hogy a hőlégballont irányította-e valaki, a hatóságok annyit közöltek, hogy a levegőbe emelkedő jármű egy kötéllel a földhöz volt rögzítve, amikor kigyulladt. Tehát feltehetően még felszálás közben, akkor gyulladt ki, mielőtt a hőlégballon magasabbra emelkedhetett volna. A kosár, amiben az utasok tartózkodtak, másodpercek alatt lángba borult, nem sokkal később pedig lezuhant.

A rendőrség közölte, hogy nyomozást indított az ügyben, egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet. Az elsődleges sajtóértesülések szerint a tüzet a hőlégballon üzemanyag-tároló rendszere okozhatta.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció. (Fotó: MTI/EPA/EFE/Luis Ramirez)

Forrás: New York Post

Ajánljuk még