Aktuális

Mutatjuk, mikortól lehet napi e-matricát vásárolni

Pizzát rendelt, ezzel bukott le a tinédzser gyilkos

| Szerző: hirado.hu
Egy pizzarendelés blokkja vezette el a rendőrséget egy gyilkosság elkövetőjéhez. A tizenéves fiú kezdetben tagadta a gyilkosságot, de végül minden bizonyíték ellene szólt.

 

Gyilkosságért letartóztattak egy wisconsini tizenévest, miután a helyszínen találtak egy pizzás blokkot, amelyen az ő mobiltelefonszáma szerepelt – közölték a hatóságok.

Kapcsolódó tartalom

A 12 éves milwaukee-i fiú ellen szándékos emberölés miatt emeltek vádat. A 34 éves Feltont március 18-án találták holtan az otthonában, a férfival egyetlen fejlövés végzett.

A rendőrség egy március 15-i keltezésű pizzás blokkot talált a helyszínen. Amikor felhívták a rendelésen szereplő telefonszámot, egy fiatal fiú vette fel a telefont.

A fiú, aki Felton szomszédja volt, kezdetben tagadta, hogy ismerte volna az áldozatot, vagy hogy ő adta volna le az ételrendelést, de végül megmásította vallomását, és azt mondta, szemtanúja volt a gyilkosságnak.

Kapcsolódó tartalom

A kiskorú édesanyjától származó további információk és szöveges üzenetek segítettek a hatóságoknak összerakni a képet, miszerint a fiú a barátaival együtt elment Felton lakására, hogy fegyvert vásároljon. Amikor Felton visszautasította, a fiú állítólag lelőtte őt.

A rendőrség a nyomozás során megvizsgálta a gyanúsított fiú üzenetváltásait is, amelyek ugyancsak a fiú ellen szóltak – olvasható a New York Post cikkében. 

A kiemelt kép illusztráció. 

Ajánljuk még