Gyász

Elhunyt a Ferencváros Európa-bajnok és KEK-győztes vízilabdázója

Újabb Biden-baki: az elnök egymás után kétszer is elrontotta a tornádó sújtotta város nevét

| Szerző: hirado.hu
Joe Biden amerikai elnök pénteken ellátogatott a tornádó sújtotta Rolling Fork városába, melyet az amerikai elnök véletlenül „Rolling Stone”-nak (guruló kőnek) nevezett, egymás után kétszer. A várost érintő forgószél legalább 25 ember halálát okozta.

 

Elhatároztam, hogy semmit sem hagyunk magunk után. El fogjuk végezni a dolgunkat” – mondta Biden a tornádó sújtotta területen tartott beszédében.  Majd hozzátette: „Gondoskodom róla, hogy legyen hol aludniuk, legyen mit enniük, és segíteni fogok újjáépíteni az életet Rolling Stone-ban”.

Csakhogy a város neve nem Rolling Stone, hanem Rolling Fork.

Ráadásul a 80 éves elnök még egyszer megismételte: „Rolling Stone városa újjá fog épülni, és mi minden lépésükben önökkel leszünk” – fogalmazott Joe Biden.

Az elnök beszéde végén azért észrevette saját bakiját, és rámutatott, hogy amikor azt mondta Rolling Stone, azt Rolling Fork-ra értette.

Kapcsolódó tartalom

Mint ismert: Rolling Forkot múlt szombaton egy EF4-es erősségű tornádó sújtotta. A pusztító forgószél a Mississippi Emergency Management Agency szerint legalább 25 ember halálát okozta a térségben.

Fred Miller, Rolling Fork korábbi polgármestere elmondta, hogy a város legtöbb üzletét elpusztította a tornádó, a lakóövezetek mellett.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: Fox News

A kiemelt képen: Joe Biden amerikai elnök (Forrás: 

Ajánljuk még