Baleset

Három személyautó ütközött össze, torlódik a forgalom az autópályán

A Die Hard nézése közben végzett háromhetes kislányával

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Egy gyilkos bevallotta a rendőrségnek, hogy a Die Hardot nézte, amikor meggyilkolta háromhetes kislányát, miközben az a mózeskosárban aludt. A férfi nemcsak a kislányával végzett, korábban már megölte 21 hónapos fiát, és élettársát is megmérgezte.

Többrendbeli gyilkosság miatt ítélték el a férfit, aki megfojtotta két gyerekét és megmérgezte élettársát.

Kapcsolódó tartalom

Monaghant először 2013 augusztusában hallgatta ki a rendőrség, amikor a családi otthonukban holtan találták a háromhetes kislányát és a 21 hónapos fiát. A rendőrség kihallgatta a férfit a gyermekei halálával kapcsolatban, de akkor szabadon engedték. A nyomozást azonban tovább folytatták az ügyben.

2019 januárjában aztán újra letartóztatták a gyilkosság gyanújával, de óvadék ellenében akkor is szabadlábra helyezték, ami lehetővé tette számára, hogy még abban az évben novemberben megmérgezze élettársát. Ekkora viszont a rendőrség kellő bizonyítékot gyűjtött a férfi ellen és letartóztatták.

Kapcsolódó tartalom

A kihallgatásakor a manipulatív és irányító szerencsejáték-függő Monaghan végül bevallotta, hogy ő gyilkolta meg élettársát és két gyerekét. Vérfagyasztó részletekkel is szolgált a rendőrségnek, többek között elárulta, hogy a háromhetes kislányát a mózeskosarában fojtotta meg, míg az édesdeden aludt. Sőt, még arra is kitért, hogy épp Bruce Willis klasszikusát, a Die Hardot nézte, miközben végzett a kis Rubyval.

A tíz hete tartó tárgyalás során a férfi bevallotta, azért mérgezte meg barátnőjét, mert nem tudta elviselni, hogy már több nő is szakított vele. Elmondása szerint már kapcsolatuk elején megfenyegette a nőt, hogyha elhagyja, végezni fog vele.

A bíróság a beismerő vallomás és a bizonyítékok ismeretében végül életfogytiglanra ítélte a férfit háromrendbeli, brutálisan elkövetett szándékos emberölés miatt – olvasható a Mirror cikkében. 

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció. 

Ajánljuk még