Aktuális

Egy fegyveres túszejtő több embert megölt az Egyesült Államokban

„Hiszem, hogy én vagyok Madeleine McCann” – ezúttal tévéműsorban, pszichológusa mellett nyilatkozott a lengyel lány

| Szerző: hirado.hu
Julia Faustyna hétfőn az Egyesült Államok egyik közkedvelt beszélgetős műsorában, a Dr. Philben jelent meg, hogy elmesélje történetét, azaz azt, hogy szerinte ő Maddie McCann, az elrabolt brit kislány. A műsor alatt végig mellette volt pszichológusa, segítője, aki szerint a nő nem hazudik.

 

Kapcsolódó tartalom

Julia Faustyna hétfőn az Egyesült Államok egyik közkedvelt beszélgetős műsorában, a Dr. Philben mesélte el történetét a pszichológusa, Fia Johansson társaságában, aki segített a lánynak a válaszok keresésében.

„Megpróbáltam más módon is feltenni neki bizonyos kérdéseket, a válaszok pedig egyeztek a korábbiakkal. Azt hiszem, Julia emlékszik dolgokra, próbál kapcsolatba lépni a gondolatokkal, és próbál eligazodni bennük. Így valóban lehetséges felidézni, hogy abban a múltbéli pillanatban mindez megtörtént-e vele. Nagyon korai emlékeket elképesztően nehéz felidézni, de némi visszahatással a traumára visszatérhetnek az emlékek is” – mondta a pszichológus a műsorvezetőnek.

Hiszem, hogy én vagyok Madeleine McCann” – hangzott el Julia Faustynától a műsorban, amelyben a lány felidézte legkorábbi emlékét is, ami elmondása szerint az egyetlen nyolcéves kora előttről. Az emlékbeli helyszín kísértetiesen hasonlít ahhoz, ahonnan Maddie-t a családi nyaraláson elrabolták a portugáliai Praia da Luzban 2007-ben.

Emlékszem tengerpartra és vízre, mint mondjuk a tenger vagy az óceán. Voltak ott gyerekek, akik megpróbáltak teknősöket a kezükbe venni. Világos színű épületek vettek körül, és a napfény ragyogott rajtuk” – mesélte a műsorban Julia, aki jelenleg is az Egyesült Államokban tartózkodik és várja a beadott három DNS-minta és egy genetikai teszt eredményét, amely alapján fény derülhet az igazságra.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt képen a Madeleine McCann szülei által közzétett szórólap a kislány arcképeivel. (Forrás: MTI/EPA)

Ajánljuk még