Aktuális

Ötre emelkedett a ralibaleset halálos áldozatainak száma

Harminc év után derülhet fény a rejtélyes gyilkosságra

| Szerző: hirado.hu
A brit rendőrség újra nyit egy 1993-as gyilkossági ügyet, miután olyan információkhoz jutottak, amik segíthetnek a megoldásában.

A 32 éves Carol Clarkot 1993 márciusában a bristoli Gloucester és Sharpness csatorna mellett találták, mint kiderült, megfojtották. A gloucestershire-i rendőrség akkor nagyszabású gyilkossági nyomozást indított,

de annak ellenére, hogy több mint 3500 embert hallgattak ki, az ügyet soha nem sikerült megoldani.

A rendőrség állítása szerint, most olyan információhoz jutottak, amely szerintük felgöngyölítheti az ügyet.

Wayne Usher főfelügyelő így nyilatkozott: „Új és jelentős információkat kaptam az üggyel kapcsolatban, és bár jelenleg nem mondhatok többet anélkül, hogy veszélyeztetném a nyomozást, ez bíztató fejlemény, és minden kollégám még elszántabban igyekszik megtalálni Carol gyilkosát”.

Kapcsolódó tartalom

Hozzátette,

Carol egy nagyon összetartó közösségben élt és dolgozott, és valószínű, hogy néhány ember, akinek információi voltak arról, hogy mi történt vele, hallgatott, talán félelemből vagy helytelen lojalitásból”.

A nőt utoljára 1993. márciusában este fél 12 körül látták beszállni egy autóba Bristol Montpelier városrészében, ahol lakott. Ekkor fekete baseball sapkát, barna bőrdzsekit, kék farmer miniszoknyát, fekete pulóvert és egyszínű kék pólót viselt.

Két nappal később egy kutyasétáltató fedezte fel a holttestét a nádasban,

a Sharpness dokkoknál, a Gloucester és Sharpness csatornán. A nőt megfojtották, és a nyakát eltörték.

Usher főfelügyelő arra kéri a helyi lakosságot, hogy aki látott valamit vagy bármilyen információra emlékszik, jelentkezzen – írja a Daily Mail. 

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még