Baleset

Kidőlt fák miatt késnek a vonatok a balatoni vonalon

Egy transzgender csoport a nashville-i gyilkost mentegeti

| Szerző: hirado.hu
Két tragédia történt, az egyik a meggyilkolt gyermekeké és felnőtteké, a másik az elkövetőé – érvelt a The Trans Resistance Network (TRN) a hat ember életét követelő nashville-i iskolai lövöldözés kapcsán kiadott közleményében.

A Magyar Nemzet a Fox News amerikai hírcsatorna információira hivatkozva közölte, a szélsőséges, baloldali transzgender mozgalom amellett, hogy együttérzését fejezte ki a hozzátartozóknak és elítélte a gyilkosságokat, hozzátette, hogy az iskola volt diákjaként és transzgender nőként azonosított tettesnek bizonyára

nem maradt más hatékony módja, hogy észrevetesse magát, mint hogy „kirobbanjon”, és elvegye mások életét.

Elismerten anélkül, hogy ismernék az elkövető személyes indítékait és életútját, ezután felsorolták, hogy szerintük egy transzgendernek milyen nehézségekkel kell megküzdenie nap mint nap. Sőt úgy vélték, életük csak még bonyolultabb a jobboldaliak miatt, akik „népirtást” követnek ellenük – írja a Magyar Nemzet.

A gyűlöletnek következményei vannak

– figyelmeztetett írásában a The Trans Resistance Network.

Kapcsolódó tartalom

A transzgender csoport fontosnak tartotta arra is felhívni a figyelmet, hogy a magát transznemű nőkét meghatározó gyilkosra, Audrey Hale-re Aidenként, illetve férfi személyes névmásokkal hivatkozzon a média.

Kiemelt kép: a nashville-i rendőrség által közreadott, megfigyelőkamerával rögzített kép a támadóról, Audrey Elizabeth Hale-ről, aki fegyverrel hatolt be a Covenant keresztény magániskolába 2023. március 27-én. A 28 éves nő, aki az iskola korábbi diákja volt, megölt három tanulót és az iskola három dolgozóját, köztük az iskola vezetőjét, mielőtt a rendőrök agyonlőtték (Fotó: MTI/AP/Metropolitan Nashville Police Department)

Forrás: Magyar Nemzet

Ajánljuk még