Aktuális

Ötre emelkedett a ralibaleset halálos áldozatainak száma

Felfoghatatlan, amit két lányával tett az anya, hogy bosszút álljon a férjén

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Lelőtte gyerekeit egy nő az Egyesült Államokban, hogy bosszút álljon volt férjén, aki az egyik lányt magával akarta vinni. A vádlott beismerte ugyan a gyilkosságok elkövetését, de beszámíthatatlanságra hivatkozva ártatlannak vallotta magát. Az esküdtszék kétrendbeli gyilkosság és lőfegyverhasználat vádjában bűnösnek találta a nőt.

Kapcsolódó tartalom

Bűnösnek találtak egy virginiai nőt, aki meggyilkolta két kislányát, hogy bosszút álljon volt férjén, aki el akart költözni az egyik gyerekkel.

A tárgyaláson a 37 éves Veronica Youngblood elismerte, hogy megölte gyerekeit, a 15 éves Sharon Castrót és az 5 éves Brooklynn Youngbloodot, de korábban beszámíthatatlanság miatt ártatlannak vallotta magát.

A tárgyaláson Kelsey Gill, Fairfax megye helyettes államügyésze a vádbeszédében Youngbloodot rosszindulatúnak, önzőnek nevezte, aki szándékosan gyilkolta meg gyerekeit. Az esküdtszék a vádlott beszámíthatatlanságát is vitatta, mondván, hogy nem a mentális betegség volt a gyilkosság elkövetésének fő tényezője.

Youngblood kilenc nappal a gyilkosságok előtt vásárolt egy pisztolyt. A nő 2018. augusztus 5-én lelőtte 5 és 15 éves lányait. A kislány rögtön meghalt, de nővére még tudta értesíteni a hatóságokat. Kórházba szállították, ahol azonban ő is belehalt sérüléseibe.

A gyilkosságok után a nő felhívta a férjét, és elmondta, hogy gyűlöli őt, és megölte a gyerekeket.

Kapcsolódó tartalom

Az ügyészek szerint Youngblood bosszúból gyilkolta meg a lányait, a volt férje ugyanis a fiatalabb gyerekkel Missouriba akart költözni. Az esküdtszék kétrendbeli gyilkosság és lőfegyverhasználat vádjában bűnösnek találta a nőt.

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még