Rendkívüli

Negyven halálos áldozata és több mint száz sebesültje van egy koncertterem elleni támadásnak Moszkva mellett

Közel harmincszor szúrta meg élettársát, majd a folyóba vetette magát

| Szerző: hirado.hu
Csaknem harminc késszúrással próbált meg végezni élettársával egy férfi Angliában. A támadás után elmenekült és a közeli folyóba vetette magát, de kimentették. A nőt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, miután a rendőrök az ablakot betörve kimentették a házból. A bíróság életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a támadót, aki legkorábban 12 év büntetés letöltése után kérvényezheti feltételes szabadlábra helyezését.

Kapcsolódó tartalom

A rendőrök mentettek meg egy nőt az angliai Winlaton Millben, miután volt élettársa huszonkilencszer megszúrta.

Az 54 éves Martina Turner súlyos sérüléseket szenvedett, de túlélte a kegyetlen támadást. Az áldozatot akkori élettársa, az 55 éves Steven Wood bezárta az otthonába, ahol késsel támadt rá, majd az erősen vérző nőt magára hagyva elmenekült és a Tyne folyóba ugrott 2020 májusában.

A támadás után a férfi felhívta a fiát, és elmondta, hogy mit tett a párjával. Turner utolsó erejével értesíttette a hatóságokat.

A rendőrök az ablakot betörve jutottak be a nőhöz, aki egy szekrénybe bújt el támadója elől.

A nőt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A folyóba ugró férfit a vízirendőrség mentette ki, majd őrizetbe vették.

A Newcastle-i koronabíróság életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte Woodot, aki a tárgyaláson beismerte a gyilkossági kísérletet. Legkorábban 12 év büntetés letöltése után helyezhető feltételesen szabadlábra.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: DailyMail

Ajánljuk még