Rendkívüli

Negyven halálos áldozata és több mint száz sebesültje van egy koncertterem elleni támadásnak Moszkva mellett

Embertelen kínokat élt át a kétéves kislány, önző anyja tettére nincsenek szavak

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Tavaly helyezték feltételes szabadlábra azt a skót anyát, aki borzalmas körülmények között éheztette halálra kétéves kislányát. A nő a tárgyalásán nem tanúsított megbánást, nemrég pedig kiderült, hogy a szabadulása után a legkevésbé sem mardossa a bűntudat.

 

A kislányra 2015 márciusában találtak rá az anyja lakásán a közép-skóciai Glasgowban, csontsovány testét tetvek és bolhák borították.

A mentők azonnal kórházba vitték, de az életét már nem tudták megmenteni. A ügy vizsgálata során kiderült, hogy ha időben megkapja az orvosi segítséget, még most is élne.

Az anya másfél hónappal a kislány halála előtt meglátogatta a háziorvosát, lánya állapotáról azonban egy szót sem szólt.

A kislány anyját gyilkossággal vádolták meg, mivel azonban tettét beismerte, csupán hat év és négy hónap letöltendő fegyházbüntetésre kötelezték.

A nő a szabadulása után elrejtőzött az újságírók elől, de a brit The Sun napilap munkatársa a nyomára bukkant a városban. A nő nem volt hajlandó interjút adni, sőt amikor az újságíró megkérdezte, hogy érez-e bűntudatot a lánya halála miatt, szitkozódni kezdett.

A lap értesülései szerint a kislány sírköve ezidáig azért nem készült el, mert az anya és az élettársa elitta a pénzt.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: The Sun

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még